Зөв зохистой хэрэглээ - удаан эдэлгээ
Админ2024 оны 10 сарын 11

Хүнсний зориулалттай, эрүүл мэндэд сөрөг нөлөөгүй PP хуванцар савыг ашиглахдаа::
- Халуун хоолыг хөрсний дараа савлах
- Печинд халаахдаа PE уян тагийг авч байх
- Зөвхөн савантай бүлээн усаар гараар угаах
- Хэт их тослог, хүчиллэг зүйл хадгалахгүй байх
- -20-120 хэм хүртэлх орчинд ашиглахад ямар ч химийн урвал явагдахгүй.
Хэрэв танайд хэт хуучирж, зурагдсан, хагарсан хуванцар сав байгаа бол шинээр солих нь зүйтэй.
Бусадтай хуваалцах